Yoga Communication Sweden

 

:: Första sidan ::

:: Nyheter ::

:: Kurser ::

:: Kontakt ::

:: Meditation ::

:: Teman ::

:: Priser ::

:: Röster om yoga ::

Aktuella kurser ...
Klicka här

Teman»

Barnyoga - från 7 år: Lekfull, rolig och mycket stimulerande yoga för barn.

Nybörjaryoga Kundaliniyoga: Yogakursen vänder sig till nybörjare för att ge grundläggande kunskap om hur det känns att utöva kundaliniyoga. Yogapass för ryggen, andningsmeditationer och yogapass mot stress ingår i kursen. Den här yogakursen inriktar sig på att hitta balansen i kroppen och få möjlighet till den egna tiden utan stress och krav på sig själv.

Fortsättningskurs Kundaliniyoga: En yogakurs som vänder sig till dig som har utövat yoga tidigare. Olika teman används som exempelvis:  De tio kropparna, Yoga för hjärtat, Yoga för ryggen, Yoga för en stressfri vardag, Energi i livet, Chakraresan m m. Meditation och yogisk massage kan ingå i kurserna.

Chakraresan: Chakrasystemet  är ett energisystem i människokroppen. I Chakrasystemet finns det 8 olika chakran, där var och en har sin specifika egenskap och funktion. Genom att utöva speciella yogapass för chakrasystemet öppnas flödet mellan chakrana som ger möjlighet att skapa en fullständig balans i energisystemet.  

De 10 yogiska kropparna: Du får lära dig hur de 11 olika yogiska kropparna fungerar och existerar i din kropp samt lära känna vilka egenskaper som varje kropp har.  De 11 olika yogapassen skapar balans i ditt energisystem på ett holistiskt sätt.

Kvinnoyoga: En yogakurs där du som kvinna får möjlighet att lära dig utöva yogapass som får din kropp att må bra. Speciella yogaövningar för kvinnor utövas för att ge glädje och inspiration. Målsättningen med yogakursen är att skapa balans i kvinnokroppens hormon och körtelsystem. Yogisk massage och meditation ingår i kursen. Vackra meditationer utövas för kvinnosjälens harmoni.

De 5 tibetarna (ej Kundaliniyoga): Mer info om denna yoga kommer senare. 

En dansande Hjärtmeditation: En meditation med fokus på hjärtat som utförs med speciella steg till rytmisk musik.

Sadhana är en yogisk disciplin inom Kundaliniyogan, vilket utövas tidigt på morgonen. Först utövas ett fysiskt yogapass i cirka 1 timme. Därefter utövas meditation i 62 min (7 olika meditationer). Sadhana utövas för att skapa balans i kroppen, själen och sinnet.

Företagsyoga: Anneli introducerar vad yoga är, och hur det känns. Du kan utöva yoga i många syften - Yoga mot stress, Ryggpass, Yoga som ger bättre sömn plus en hel del olika meditationer m m. Företagsyogan ger information om hur man kan ta hand om sin kropp samt att bli medveten om vilka möjligheter yogan erbjuder. YCS anlitas av Bommersvik Kursgård utanför Södertälje med yoga som avspänning/friskvård för företag som är på konferens.

Sittyoga för seniorer:  Den här yogaformen är för seniorer. Man sitter på stol och utövar yoga. Det handlar om att stärka ryggen, axlarna, nacken. Medition ingår detta yogapass.

 

Under tiden kan du kontakta mig via tfn eller mail ...... Klicka här

YogaCommunicationSweden © 2004 • Privacy Policy • Terms Of Use • webbansvarig